Aludj, Álmodj, ÉbredjAludj jól, Magyarország! – Rólunk
Az egész egy álommal kezdődött. Arról álmodtunk, hogy az ügyfeleink közül mindenki jól alszik. Pihentetően, békésen, sőt, akár édesdeden. Az álmok olyanok, hogy sokszor nem is tudjuk, hogy hogyan kezdődnek, csak úgy belecseppenünk a történésekbe, majd ezek elkanyarodnak egy merész húzással, új utakat, új kihívásokat, szinte új világokat mutatva, és nem is tudjuk, hogyan élhettünk addig azok nélkül a merész, újszerű megközelítések nélkül, amikre eleinte csak félve csodálkoztunk rá – álmunkban.

 

Mi is úgy cseppentünk az „Aludj jól, Magyarország!” álmunkba, hogy nem számítottunk rá, de most már úgy érezzük, mintha mindig is ezt az álmot álmodtuk volna.

 

2007-ben kezdtük a működésünket, azóta foglalkozunk matrac, ágy és alváskiegészítő termékek kereskedelmével. Kereskedőként kezdtük, és napi, személyes kapcsolatban voltunk az ügyfeleinkkel, akikről természetesen pontosan tudtuk, hogy a pihentető, regeneráló alvás is fontos számukra, nemcsak az, hogy milyen ágyon alszanak. De akkor még azt gondoltuk, hogy alvásproblémája nem túl sokaknak van.

 

Az évek során a kereskedelemből gyártóvá is avanzsáltunk, így még szélesebb vásárlókörrel kerültünk kapcsolatba, de még akkor sem gyanakodtunk arra, hogy az alvással kapcsolatos problémák annyira elterjedtek, mint ahogyan néhány éve szembesültünk vele. Három évvel ezelőtt a nagyvállalati akciónk során - amelynek keretében a cégek számára kedvezményeket és különböző meglepetéseket adtunk ajándékba, ha munkatársaiknak nálunk vásároltak matracot - döbbentünk rá arra, hogy az alvásproblémák szinte mindenkit érintenek. Ha nem is állandó jelleggel, de élete során mindenki küzdött már azzal hosszabb-rövidebb ideig, hogy képtelen volt jól aludni.

 

Rá kellett jönnünk – minél nagyobb lett a célközönségünk, annál több információnk lett a lakosság alvásminőségéről –, hogy gyakorlatilag alig alszik valaki jól! Az alvás minőségéért annyi minden felel, hogy az alvásproblémákat egyenesen szindrómának nevezhetjük, vagyis olyan összetett tünet együttesnek, amelyek megoldása sosem egyszerű, és sosem egy lépéses, mert ha a tünet együttes egy elemét „kijavítjuk”, akkor is ott van még 6-7-8 további kisebb-nagyobb, alvással összefüggő probléma, amik makacsul ragaszkodnak „tulajdonosaikhoz”.

 

Egy gyártó-kereskedő cégtől nem lehet elvárni, hogy minden egyes ügyfele összes, alvással kapcsolatos problémáját igyekezzen megoldani, hiszen rosszul aludni még akár jó matracon is lehet – tegyük hozzá, hogy sajnos. Az elmúlt 10 évben szinte mindent megtettünk azért, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb matracot, amin tényleg pihentetően, mélyen, szépeket álmodva tud aludni, de hogy a matracaink a lehető legnagyobb biztossággal elérjék a kívánt célt, úgy döntöttünk, hogy egyenesen mozgalmat indítunk a jó, és tökéletesen pihentető alvásért!

 

Azt szeretnénk elérni, hogy Magyarországon mindenki jól aludjon, ezért a küldetésünket az „Aludj jól, Magyarország!” szlogennel vérteztük fel.

 

Jól aludni nagyon fontos, mert egyszerűen bizonyított tény, hogy az elegendő és megfelelő minőségű alvás boldogabb embereket, kiegyensúlyozottabb társadalmat, erősebb gazdaságot, biztonságosabb világot eredményez.

 

Hiszen elég csak belegondolni, mennyire mogorvák leszünk, ha nem tudunk eleget és jól aludni, mennyire nehéz olyankor mosolyogni, mikor majd’ leroskadunk a fáradtságtól. Vajon mennyire tudnak jól egymással együttműködni annak a társadalomnak a tagjai, akik nem tudják kipihenni magukat? Vajon milyen magas lehet azoknak a stessz-szintje, akik évek óta nem aludtak egy jót? Hogyan is akarhatnánk erős gazdaságot, mikor az egész napunkat a félálom határán, elcsigázott testtel töltjük? És vajon mennyire vezet és közlekedik figyelmesen és biztonságosan az, aki egész éjjel álmatlanul forgolódott?

 

A jó alvás egyszerre egyéni és közösségi érdekünk, és mi most hadat üzenünk a kialvatlanságnak! Azt álmodtuk, hogy minden ügyfelünk jól alszik, de az álom átváltozott végül egy olyan küldetéssé, aminek révén egész Magyarország jól alszik.

 

Tartson velünk, és ezen az oldalon információinkkal, tudásanyagainkkal, személyre szabott szakértői tanácsokkal segítünk Önnek, szeretteinek és egész Magyarországnak jól aludni!

Aludj jól, Magyarország!
Baráti üdvözlettel,

Id. Hahn Gábor

Ügyvezető igazgató
Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat

 

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.