Üdv! Én Hahn Gábor vagyok és talán már ismerheted a nevemet a Matrackuckóból. 7 éve dolgozom a matraciparban és ez idő alatt markáns véleményem alakult ki az egész „alvásiparról”.

Személyesen adtam el több, mint ezer matracot és képeztem ki majd egy tucat matrac tanácsadót a Matrackuckó számára. Büszkén mondhatom el, hogy olyan emberek kerültek ki a kezeim közül, akik messze meghaladják azt a tudást, amire Magyarországon egy matrac szakértőnek szüksége van.

Részt vettem 10-20 matrac megteremtésében, illetve több márkával most lépünk piacra Németországban és Ausztriában, de nem mozgok elveszetten az angolszász matracok között sem. Így nem csak a magyar matracpiacot ismerem, de rálátásom van az európai folyamatokra os és fél szememet mindig Amerikán tartom... A jó hír az, hogy mi magyarok nem is állunk olyan rosszul! smiley

 

Imádom az alvást és nem csak akkor, amikor én vagyok ágyban...

A Matracman Alvásblogot azért indítottuk néhány kollégámmal, hogy egy olyan szókimondó és őszinte oldalt hozhassunk létre, ahol mélyre merülünk a matracok és az alvás kérdéseiben. Elemzéseinkről nyugodt szívvel mondom, hogy a legrészletesebbek közé tartoznak az országban – és a legőszintébbek közé is.

Napjaim legnagyobb részét jelenleg az teszi ki, hogy ezt a szakmai munkát koordináljam, azonban amikor megkerestek minket az „Aludj jól Magyarország” programmal, akkor nem tudtam nemet mondani, hiszen célunk, hogy olyan alváskultúrát terjesszünk el az országban, amitől kipihentebbek és egészségesebb leszünk. Ehhez pedig jobb partnert jelenleg nem tudok elképzelni az „Aludj Jól Magyarországnál” és a Matrackuckó csapatánál.

Oldalunkat itt találod: Matracman Alvásblog

Ha kérdésed van, írj nyugodtan a hahn.gabor(kukac)matracman.hu címre és segítünk! smiley

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Nem megy az alvás?
2017 március 17 15:55:00