Újabb magyar innováció az egészséges alvás érdekében

Kategória: Partnereink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az egészséges alvás érdekében egy újabb innováció a Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózattól

 

Újabb magyar innováció az egészséges alvás érdekében

 

Ismét nagy lépést tett a Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat, hogy még tökéletesebb megoldást kínáljanak a tökéletes alvást kereső egészségtudatos vásárlók számára.

A párok, házastársak legtöbbször eltérő testfelépítéssel rendelkeznek és ebből adódóan más típusú matracra van szükségük, hogy gerincük megfelelő alátámasztást kapjon és kipihenten ébredjenek reggelente.

Azt eddig is tudtuk, hogy nagy dilemmát okoz, hogy két különböző matracot vegyenek vagy pedig kössenek kompromisszumot és valaki lemondjon róla, hogy a pont tökéletes matracon aludjon. A legtöbb félelem azzal kapcsolatos, hogy a két matrac közötti rés zavaró lehet az éjszaka folyamán.

Az új Celebration matraccsalád megalkotásával azonban többé nem szükséges kompromisszumot kötni. Az új rendszerben két különböző matracot helyezhetünk el egyetlen közös huzatba úgy, hogy semmilyen rés ne kerüljön a két matracmag közé, hiszen a szorosra varrt huzat tökéletesen összefogja az ágybetéteket.

Újabb magyar innováció az egészséges alvás érdekében

Ezzel a módszerrel a jövőben mindenki kiválaszthatja saját maga számára a tökéletes matracot, ráadásul mindezt úgy, hogy az ágybetétek mellé 30 különböző variációban rendelhetünk huzatot – a nyárra ajánlott hűsítő szövetektől kezdve akár a télen javasolt 100 százalékos merinó gyapjú bevonatig.

Az új matracok 100 százalékig a leendő tulajdonosok elvárásainak megfelelően készülnek, így természetes, hogy lehetőség van rá, hogy nevüket is belevarrják a matrac huzatába.

 

Nézze meg a videónkat!

 

 

„Álommatrac – a tiszta matrac”

Az új termékcsalád huzata Quick Wash technológiával készül, amely garantálja a gyors és könnyű moshatóságot. A huzat felső része egyszerűen levehető és visszahelyezhető, így a matrac tisztán tartása és a poratkák elűzése egyszerű feladat.

Az Álom Celebration matraccsalád 2017 júliusától elérhető a Matrackuckó összes Magyarországon található alvásszaküzletében.

Jó éjszakát!

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.