Így lesz élmény a gyerknek is a matracvásárlás!

Kategória: Érdekességek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hogyan válasszunk matracot a gyerekeknek? Ez egyszerű: vigyük magunkkal és kérjük meg, hadd ugrálhasson az ágyon kicsit, még a boltban, matracválasztáskor. A kölykök imádni fogják, mi pedig biztosak lehetünk benne, hogy a hazavitt darab bírni fogja a strapát. Mégsem tilthatunk meg egy ilyen szuper mókát a gyerekeinknek! A profi matrackészítők pedig pontosan tudják, mire van szükségük a gyerekeknek.

Így lesz élmény a gyerknek is a matracvásárlás!

Bár a gyermekek könnyebbek, mégis nekik van szükségük strapabíróbb matracra, mert még sokáig fogunk melléjük bújni és játszótérnek is szívesen használják


Keresd a magyar gyártmányú matracokat!

Miért is? Elsősorban azért, mert ők ismerik legjobban a hazai igényeket. Másodsorban azért, mert egyedi igényeid szerint is könnyedén legyártják a kívánt darabokat. Harmadszor pedig azért, mert a magyar termék vásárlásával a hazai gazdaságot támogatod. A gyerekmatracok piacán sok és sokféle termék van, ezért sem könnyű kiigazodni a kínálaton minőségi szempontból. Mindenképpen olyan boltban válassz, ahol a választás előtt érdemi tanácsadást is kaphatsz: a Matrackuckónál minden kérdésedre válaszolnak.

 

Mikortól kell a saját matrac?

A kiságyból kinőtt gyermek saját ágyat kap, akárcsak a felnőttek. Az első igazi ágyát érdemes olyanra tervezni, amely legalább kamaszkoráig alkalmas lesz számára, ugyanakkor tudnunk kell, hogy a gyerkőcök kisebbek ugyan, a matracnak gyakorlatilag strapabíróbbnak kell lennie, mint a felnőttek fekhelyének. Sokáig melléfekszünk még, altatáskor, ők maguk szívesen ugrálnak és játszanak az ágyon és egy szülinapi zsúron akár tele is lehet az ágy ugrándozó apróságokkal.

 

Egyedi matrachuzatot válasszunk!

A gyerekek szeretik kijelölni saját területüket és kuckósítani a fekhelyet, a szobát, és saját használati tárgyaikhoz nagyon ragaszkodnak. Imádni fogják az egyedi matrachuzatot. Velük együtt válasszuk ki, így magukénak érezhetik, testvéreknél pedig adjuk meg mindegyiküknek a választási lehetőséget, így ha különbözni akarnak majd, ezt is maguk irányíthatják. A huzatnak jól szellőzőnek és könnyen moshatónak kell lennie, erre nekünk kell odafigyelnünk a választásnál.

 

Mivel mossuk a gyermekmatracok huzatját?

Amivel a gyermekek ágyneműjét és ruháit is: vegyszermentes tisztítószerekkel. Gondoljunk csak bele! A gyermekek sokáig még kedvenc plüssjátékaikkal alszanak vagy alvókát szopogatnak, esetleg az ujjukat, így nem kockáztathatunk. A gyermekek közeléből minden vegyszert el kell távolítani, de a matracnak sem mindegy. A hideghabos és memóriahabos matracok „egészsége” is azon múlik, hogyan vigyázunk rájuk. A matrachuzat megfelelő mosással nem tárol fölösleges szennyeződéseket, vegyszereket, amelyek árthatnak a matracnak is.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : alvás, matrachuzat, matrac, gyerekek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Hahn Gábor

Azt álmodtuk, hogy minden ügyfelünk jól alszik, de az álom átváltozott végül egy olyan küldetéssé, mely révén egész Magyarország jól alszik. Tartson velünk, és ezen az oldalon információinkkal, tudásanyagainkkal, személyre szabott szakértői tanácsokkal segítünk Önnek, szeretteinek és egész Magyarországnak jól aludni!
Facebook: Aludj jól Magyarország | Youtube: Matrackuckó

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.