Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete - Aludj jól, Magyarország!

Kategória: Partnereink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete

 

Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete - Aludj jól, Magyarország!

 

Újabb szakszervezet tagjai fognak biztosan jól aludni a Matrackuckó jóvoltából! – Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete

Hogyan lehet sikeres egy vállalkozás, ha a munkatársai kialvatlanok, reggelente fáradtabban ébrednek, mint ahogy este lefeküdtek? Hogyan lehet hatékony munkát végezni úgy egy cégnél, hogy közben mindenki csak a következő kávéjáról ábrándozik? Hogyan lehet eredményes egy üzleti tárgyalás, ha az álmosság és a fáradtság uralkodik rajta a világos gondolatok és a kreativitás helyett?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat jóvoltából az Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete felelős vezetői felismerték, hogy egyértelmű vállalati érdek az, ha az alkalmazottak és munkatársak kipihentek és jól alszanak éjszakánként. Tudományosan bizonyított, és alvásszakértők által régóta ismertetett tény, hogy a jól, mélyen, pihentetően alvó emberek nemcsak egészségesebbek és hosszabb ideig élnek, de kiegyensúlyozottabbak is, a munkában pedig folyamatosan képesek magas színvonalon teljesíteni.

Minden munkáltató elvárja ezeket a kollégáitól, és szerencsére egyre több cég felelősséget is vállal azért, hogy munkavállalóik reggelente valóban újult erővel vethessék bele magukat a produktív munkába az éjszakai pihentető alvás után.

Most egy újabb örömhírről számolhatunk be.

Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete - Aludj jól, Magyarország!

Gratulálunk a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat 2014-ben elindított ÁlomÜzlet vállalati programjának lényege az, hogy a csatlakozó szakszervezetek tagjai már az első vásárlásuknál kedvezményeket kapnak a Matrackuckó által gyártott és forgalmazott matracok, ágyak, és különböző alvást kiegészítő eszközök árából, sőt, negyedévente további kedvezményekkel élhetnek.

Minden vállalkozás számára öröm az, ha az eredményességi mutatóik felfelé haladnak, ha gazdaságosan és sikeresen működnek.

Támogassa Ön is munkatársai minőségi alvását még ma, hogy holnap már megmutatkozzanak az eredmények!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.