Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

Kategória: Partnereink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

Az alábbi cégek már partnereink. Csatlakozzon vállalatával Ön is!

Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

Ön is szeretne még sikeresebb céget,

még több profitot?

Bonyolult gazdasági elemzések és újabb folyamatszabályozási trendek helyett a megoldás egyszerűbb, mint gondolná! És gyorsabb is...

Ön is a legjobb munkatársakat keresi?

De hiába, ha...

Óriási jelentősége van a munkatárs kiválasztásnak, a munkavállalók tréningezésének, a karrierlehetőségek biztosításának egy nagyvállalat életében, hiszen csak úgy tudunk kiváló munkatársakat találni, ha kiváló körülményeket biztosítunk számukra.

Ugyanakkor sajnos tény, hogy a világ legjobb munkatársai is lehetnek időről-időre rossz passzban, vagy teljesíthetnek gyengébben az elvártnál, ha az emberi lét egyik legalapvetőbb „hozzávalójával” nem rendelkeznek: a pihentető alvással.

Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

 

Itt jelentkezhet a kedvezményprogramba

 

Mi garantálja a sikert?

A cégek még sikeresebbé tételéhez lassan milliónyi eszköz létezik: SAP, ISO, HACCP, CRM, LEAN, SIX SIGMA, és sorolhatnánk a varázsszavakat, amiket csak több évnyi tréningezéssel lehet felfogni és értelmezni, de talán ezek is elviszik a fókuszt egy lényeges kérdésről: jól alszanak az Ön munkavállalói? Ön jól alszik?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet évtizedes tapasztalatai, alvásszakértő tanácsadóink szakmai kompetenciái, és a vállalati partnereink munkavállalói számára biztosított kedvezmények által elért nagyszámú vásárlótól eredő visszajelzések azt mutatják, hogy az egyik legelőremutatóbb új trend az lesz, hogy a vállalatok odafigyelnek arra is, hogy a munkavállalóik jól aludjanak. Mélyen, pihentetően, regenerálóan, testet-lelket-idegrendszert kisimítóan.

Mi a Matrackuckónál már a kezdetek kezdetén azt tűztük ki legfontosabb célul, hogy mindenki számára segítsünk megtalálni a hozzá legtökéletesebben passzoló matracot, és 2014 óta az is fontos célunk – ahogy a saját vállalkozásunk növekedésén és eredményein is tapasztaltuk –, hogy a vállalatoknak segítsünk abban, hogy a dolgozóik, munkatársaik mindenképp jól aludjanak, mert ez mindenki számára előny, a cég számára pedig versenyelőny.

Ezért hívtuk életre az ÁlomÜzlet - Vállalati Kedvezménycsomagot, amelyhez olyan cégek és márkák csatlakoztak az elmúlt évek során – a teljesség igénye nélkül –, mint a Kite Zrt., az Axiál, a Mercedes-Benz, Mogyi, a Szegedi Paprika Zrt., az Unicredit Bank, a British American Tobacco Hungary, és sorolhatnánk még.

Ezek a vállalatok felvállalták a munkavállalóik minőségi alvásának biztosítását is, mert felismerték, hogy ha a kollégák jól alszanak, az a cég eredményeit tekintve pozitív együtthatóként jelenik meg.

Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

 

Itt jelentkezhet a kedvezményprogramba

 

Mit nyer a cége, ha a munkatársai jobban alszanak?

 • Kipihentebben kevesebb munkahelyi és közúti baleset éri az embereket. A kialvatlanság, a rossz alvásminőség rengeteg súlyos balesetet okoz évről-évre.
 • A jó alvás hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet jobban és hatékonyabban regenerálódjon, ezért kevesebb a betegség, és ez által a táppénzen töltött napok száma is csökken.
 • A kognitív képességek drasztikusan romlanak már napi 1-2 óra alvás-mínusszal, és arról is szólnak kimutatások, hogy hiába alszunk sokat, ha az fárasztóbb, mint az ébrenlét. Nem várhat felelős döntéseket és úgy általában felelősségvállalást a kollégáitól, ha ők évek óta nem alszanak jól!
 • Ha jobban alszunk, jobb a kedvünk, jobban bírjuk a stresszt, sőt, kihívásként reagálunk a kihívásokra, nem pedig megoldhatatlan problémaként. A kipihent emberek proaktívabbak, kiegyensúlyozottabbak.
 • A munkavállalók elköteleződése kifejezettebb, ha kipihenten tudnak dolgozni. Csökken a fluktuáció okozta veszteség, és csökken az egyre fenyegetőbb burn out veszélye is.
 • Kevesebb hibás darab és kevesebb selejt készül, a minőségbiztosítási mutatók minden más – pl. technológiai - beavatkozás nélkül elkezdenek növekedni, nagyobb lesz a vevői megelégedettség.
 • A kommunikáció hatékonyabbá válik az osztályok, a partnerek és a beszállítók között, és ami a legfontosabb: a vevőkapcsolatok minősége is jelentősen javul.

  Felelős cégvezetőként csatlakozzon most!

   

  Itt jelentkezhet a kedvezményprogramba

   

Kiknek való az ÁlomÜzlet – Vállalati kedvezménycsomag?

- Azon vállalkozásoknak, amelyeknek vannak alkalmazottaik, tekintet nélkül arra, hogy 1 főről, vagy 60000 főről beszélünk. Az ÁlomÜzlet – Vállalati kedvezménycsomag extra árkedvezményeit a munkavállalók vehetik majd igénybe, az üzleti eredmények pedig az ő alvásminőségük javulásán keresztül fog megmutatkozni, közvetve.

A Matrackuckó ÁlomÜzlet - Vállalati kedvezménycsomagjának közvetlen és racionális előnyei az Ön cége számára:

- Szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk a csatlakozott partnerek számára.

- Munkavállalói számára plasztikkártyát biztosítunk, melyet a cége adhat ajándékba.

- Erősödő munkáltatói arculat, a gondoskodó cég képének kialakítása, amely mind hírnév, mind márkahűség szempontjából fontos.

Kedvezmények a munkavállalók számára:

- Azonnali, extra árkedvezmény, amely kedvezmények magánszemélyként csak közel 1 millió forintos vásárlás esetén lennének elérhetőek.
- Egészségpénztári ügyintézés.
- Kiemelt, egyedi ajánlatok, csak a kedvezményezett kör részére.
- VIP ügyfélszolgálat, személyes tanácsadás.

Csatlakozzon azon prominens vállalatok sorába, amelyek már felismerték, hogy mennyire fontosak a kipihent munkatársak!
Az Ön cége ezzel a csatlakozással csak nyerhet – ÁlomÜzlet Vállalati kedvezménycsomag

Kérjen bővebb információkat az alábbi űrlap egyszerű kitöltésével még ma, hogy a munkatársai minél hamarabb igénybe vehessék a kedvezményt, és hogy az eredmények akár már holnap megjelenjenek az Ön cégénél is!

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.