A Matrackuckó vezetője az M1 kosár magazinjában (videó)

Kategória: Érdekességek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A Matrackuckó vezetője az M1 kosár magazinjában (videó)

Tanuljon meg jól aludni!

Felgyorsult világban élünk, naponta rengeteg stresszhatással kell megküzdenünk, mindemellett jól teljesíteni a munkahelyen, majd otthon a családban. Ezeknek a kihívásoknak csak jól kipihent, stabil idegzetű és kiegyensúlyozott lelkiállapotú ember képes megfelelni, amihez elengedhetetlen a mindennapi jó alvás.

Nagyon örültünk neki, hogy már a média is felfigyel tevékenységünkre, a pihentető alvás népszerűsítésére. Ünnepelje velünk 2017. március 17.-én az Alvás Világnapját! Akciókkal, éjfélig meghosszabbított nyitva tartással várjuk Önt Alvásszaküzleteinkben!

 

Nézze meg a videót!

 

 

A jó alvás legfontosabb kellékei az ágy és a megfelelő matrac. A matrac kiválasztására szánjon elég időt, mert fontos, hogy rugalmas legyen, jól idomuljon a testhez és jól szellőzzön. Gondosan válassza ki a testének legmegfelelőbbet, lehetőleg formakövetőt, mert sok éven át hűséges társként idomul majd a testéhez éjszakánként.
Bármilyen fontos a jó alváshoz a matrac, önmagában nem elegendő. Egy finom tapintású ágynemű, egy frissen szellőztetett és éjszakára jól elsötétített hálószoba sokat hozzá tud adni az alvás minőségéhez, ahonnan nem árt kitiltani az elektromos készülékeket. Se televíziót, se telefont, se laptopot nem ajánlatos a hálószobában tartani. Aki alvásproblémával küzd, annak legyen a háló a nyugalom szigete. Gondoskodjon megfelelő sötétítésről is, mert az alváshoz szükséges melatonin hormon csak sötétségben termelődik.

  

 

A rendszeresség előbb-utóbb megszokássá válik, amelyhez ön testileg-lelkileg alkalmazkodni fog, ezért az esti lefekvés történjen lehetőleg mindig azonos időben. Így a reggeli ébredése is könnyebbé válik, mert annak időpontját is megszokja a szervezete. Legyen az Ön számára az alvás szakorvos felkeresése az utolsó megoldás!

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék :

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekről

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.